Leander i Houston, TX

Leander i Houston, TX

Familjen Leander i Houston

Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

Gå i barndom

Livet i TexasPosted by Marie Leander 19 Apr, 2010 10:45:02

När Erika var lite drygt två år så fick hon en lillebror. Erika var en jättebra storasyster och jag kan inte komma ihåg några svartsjukedramor när han var riktigt liten. Det var fört när han började ta sig runt själv och intressera sig för att förstöra Erikas duplobygge eller nyss uppbyggda briojärnväg som hon tyckte det var lite jobbigt.
Men det var ju svårt att motstå att försöka bli sådär liten som lillebror var, det verkar ju så mysigt att få sova i babyliften t.e.x.

..............................Erika 2.5 år sover gott i Fredriks babylift.....................................

Nu har det hänt igen i vårt hus att någon har blivit en liten bebis, trots att hon själv är mamma.

Lillpisen som troligtvis aldrig sett en kattlåda i hela sitt liv, utan alltid gjort sina behov utomhus har börjat använda ungarnas lådor. Problemet är ju bara att de är alldeles för små. Innan hon är färdig så finns det bara ytterst lite sand kvar i lådan.

Annars så mår katterna utmärkt och leker och busar mest hela tiden. Men igår drog ett riktigt kraftigt åskväder över oss. Jag hörde på nyheterna att några personer på en fotbollsplan inte långt härifrån hade blivit träffade och är allvarligt skadade, usch och fy.
Detta var kattungarnas första erfarenhet av åskväder, och jag kan lova att de inte tyckte att det var så trevligt.

...................................................Liten och rädd..............................................

Som tur var drog det ganska snabbt förbi och de kunde återvända till leken eller lägga sig och sova lite. Allt på samma ställe, nämligen i nedersta hyllan i bokhyllan.

Det har också visat sig att hagen är utrustad med våningssäng. Det är meer än vad vi visste när vi ordnade inhägnaden.

Jag köpte två nya saker till dem i går. En liten boll och en pappkonstruktion som ska fungera som klösbräda. Båda två blev genast mycket populära.
Men mamma måste först inspektera och godkänna.

En av ungarna har börjat att frivilligt komma upp i knät när man sitter i hagen. Det är ju mysigt att de uppskattar en till något annat än klösbräda.

Ha det gott

Kram / Marie

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna i London 19 Apr, 2010 11:01:51

men hallåååå

hur många katter har du/ni????

kram från mig...