Leander i Houston, TX

Leander i Houston, TX

Familjen Leander i Houston

Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

Ombyggnation

Livet i TexasPosted by Marie Leander 13 Apr, 2010 09:55:45

Den gågna helgen har vi mest cyklat långa sträckor för att äta lunch.
En dag cyklade vi till en gammal båt som ligger upplagd längs den livligt trafikerade higway 6.

Maten var ingen höjdare precis.
Men ölen smakade bra som vanligt.

I går tog Pär ledigt från jobbet eftersom han ska åka till San Antonio på lördag för flera dagars konferans. Förstår inte riktigt varför de måste ha konferans en söndag, men bara de själva förstår så är det väl ok.
Jag fyllde år igår, hela 43 år har det hunnit bli. Jag fick en läsplatta av Pär. Eller rättare sagt, jag får skaffa den själv eftersom Pär har en svår allergi mot alla elektronikaffärer, även de online. Så nu är jag på jakt efter en Sony reader, som jag vet att funkar med böckerna från svenska bibliotek.

Annars har vi ägnat oss åt lite ombyggnad åt katterna. De började att smita ut igen och mamma katt blev orolig över att ungarna fick för mycket frihet.

Så nu har vi tagit bort bokväggarna och satt högre väggar hela vägen. För att underlätta för mamma att komma in och ur hagen så har vi behållt fotpallen på insidan och satt en stol på utsida.
Lillpisen provar att amma i den nya hagen. Fungerar alldeles utmärkt, barnen blir mätta och nöjda.
När de sen är färdigätna kan man ligga på fotpallen och hålla koll.

En av de roligaste lekarna är att leka med mina fötter. Alla fyra kommer gärna och attackerar fötterna och försöker klättra upp på benen när man har fötterna på insidan.
Men att leka är jobbigt, efter en stund så somnar man, hur roligt man än har.
........................Attans otur att somna just när man fångat sitt byte...................


Alla ungarna har kommit igång och äta annat än mjölk från mamma katt. Även Lillpisen har fått in en skål i hagen, annars äter hon bara upp ungarnas mat.

Så vi är alltså väldigt nöjda med den nya hagen. Nu vet både vi och Lillpisen var vi har de små liven. Eller...........

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.