Leander i Houston, TX

Leander i Houston, TX

Familjen Leander i Houston

Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

Snart Sverige

Livet i TexasPosted by Marie Leander 29 Apr, 2010 12:07:07

Ja, nu är det bara några timmar kvar tills jag åker mot flygplatsen för att ta mig till Sverige. På måndag åker vi till Kongo.

Två överfulla väskor har jag med mig. Undrar om man kan hänvisa till välgörande ändamål när man checkar in?
Jag har en hel uppsättning med matchkläder, tröjor, byxor och strumpor, kanske 12 set.
39 t-shirtar i 3 olika färger, 10 kepsar och dessutom en del udda t-shirtar och tre fotbollar.
Jag skickade ut en efterlysning på facebook om bidrag och en svensk tjej nappade på det och fixade så att jag fick en massa grejer. Tack för det Else-Marie.
Sen förundras jag varje gång över hur många sladdar och laddare och adaptrar man släpar med sig. Det är laddare till två olika kameror, laddare till två olika mobiltelefoner, kortläsare till mitt CF-kort, laddare till datorn, nätverkskabel, 12-volts laddare till både telefon och dator, laddare till min Sony reader osv...
Jag kan iallafall använda det när jag är i Sverige, sen får man se hur det står till med strömförsörjningen i Kongo. Har fösrstått att det är lite si och så på den punktensmiley

Katterna växer så det knakar och har vunnit kampen om inhängnaden för länge sedan. Nu hoppar de ut och in ur hagen som de vill. Så nu för tiden har vi nästan alla lösa föremål på golvet. Inget är kvar där man la det sist. Pärs nytvättade kalsonger som hängde på tork hittade jag under soffbordet t.e.x.
Men det är ganska mysigt att ligga kvar i sängen på morgonen och fyra busungar leker tafatt och måste ta vägen över sängen minst tio gånger på en minut. Sedan stupar de av trötthet precis där de råkar befinna sig.Inte så lätt att hitta dem alla gånger. Ett av favoritställena att sova på är bkom böckerna i bokhyllan. Det är en gåta bara hur de lyckas sig dit. Ser ni katten?

......Undrar om det är av trötthet eller av ångorna den här lille gossen somnade....

De har även upptäck att det går utmärkt att använda de kinesiska lyktorna till klättervägg. Uppe på toppen där går det utmärkt att leka herre på täppan.

...................................Jag vann! Vart tog du vägen lillasyster?....................

Vad har hänt annars?
Lisa var här i fredags och fick lite hjälp med att komma igång med facebook. Så nu kan vi lätt ha koll på varandra även efter att de lämnar Houston i sommar.

I söndags tog jag ocjh Pär en lång runda med bilen. Målet var Galvestone, men vi tog inte närmsta vägen utan körde en rundtur och hamnade bland annat i ett naturreservat där de fanns alligatorer, fåglar och en massa fågelskådare.


Mer om Galvestone kanske kommer senare, vem vet. em tills dess bjuder jag på en bild på en kompis jag inte skulle vilja bada med. Det är min 38:a som är bredvid.Fredrik har nu fått besked om att han har kommit in på den utbildningen som han hade som förstaval. Så nu verkar de som han ska gå Hotellmanagement på UQAM. Kul!

Nej, nu blir det till att fixa det sista innan jag sticker.

Ha det gott

Kram /Marie

  • Comments(0)//www.texasleander.com/#post141