Leander i Houston, TX

Leander i Houston, TX

Familjen Leander i Houston

Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

Skandinavisk aktivitetsdag

Livet i TexasPosted by Marie Leander 19 Apr, 2010 11:28:46

I lördags åkte Pär iväg till San Antonio för att förbereda en konferans de ska ha där denna veckan. En hel del deltagare kommer nog att ha ganska kraftig försenad ankomst. De sitter fast i olika länder i Europa. Men de går väl ingen större nöd på dem.

Jag åkte iväg till Norska kyrkan där de var Skandinavisk aktivitetsdag. Detta var förhoppningsvis början på en lång tradition.

Dagen till ära hade Svenska prästen i Florida tagit sig till Houston och medverkade i friluftsgudstjänsten.

Det hör ju inte till vanligheterna att jag går i kyrkan, men jag tyckte att det var en riktigt trevlig gudstjänst.

Sen serverades det mat, kaffe och kaka innan dagens höjdpunkt- Den Scandinaviska kampen i fotboll.

Kampen vanns inte helt oväntat av Danskarna följt av Norrmännen och Sverige fick nöja sig med en tredjeplats. Det var riktigt hög klass på spelet, med många "riktiga" fotbollspelare på planen. Ganska mycket högre standarden än på "Stora Matchen" smiley

..............................................Sveriges kämpar..............................................

Publiken njöt av spelet och av solen som visade sig lagom till fotbollsturneringens start.

Grabbarna bjöd sedan på skönsång i form av nationalsången i samband med prisutdelningen.

Lördagkvällen tillbringade jag framför tv:n. Först femte delen av Millenium och sedan den spännande matchen mellan Vancouver och LA Kings. Tyvärr förlorade Vancouver i övertid efter att fått en man utvisad för för många man på plan. Klantigt.
Fredrik tillbringade sin kväll på "Prom" Det var dags för årets bal för avgångsklasserna på Awty. Känns lite konstigt att ha avslutningsfesten mer än en månad innan de slutar skolan. Men snygg i kostym och skjorta var han i allafall när han stack iväg.
En del föräldrar har bidragit med "door prices". det var inga dåliga priser de hade vill jag lova. Vad sägs om , två I-pad, två fina digitalkameror, Appledator, och flera presentkort på flera hundra dollar och sist men absolut inte minst en 7 dagars semester med "all inclusive" för 6 personer.
Fredrik gick dock lottlös från festen.

I dag står photoshopkurs på schemat.

Ha det gott

Kram /Marie

  • Comments(0)//www.texasleander.com/#post138