Leander i Houston, TX

Leander i Houston, TX

Familjen Leander i Houston

Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

Födelsedagsfirande

Livet i TexasPosted by Marie Leander 05 Mar, 2010 21:47:21

I morgon lördag så ska Ella och Erika ha lite släktkalas hemma hos Ella.

Så här kommer för rättvisans skull även ett födelsedagskort till Ella Bella bus.

Observera att vår lillpise också fick vara med på bild.
Hon är förövrigt tillbaka i den form hon var innan veterinärbesökt. Det tog ca 48 timmar av sömngångaraktigt beteende och undvikande av oss. Men sen blev hon alltså den keliga Lillpisen igen.

Idag kom Pär hem från Tyskland. Han har varit borta i knappt två veckor. Förra helgen hann han även med ett besök på Ulvåsa tillsammans med Erika.
Där fanns det gott om snö. Bilder kommer senare.

Tro det eller ej! Men jag och Pär var med några vänner och lyssna på Houstons symfoniorkester för ett tag sedan. De spelade bl.a. Beethoven. Det var faktiskt helt ok.

.............................En glas vin vid baren innan konserten börjar.............................

............................................Houstons symfoniorkester........................................

Imorgon ska vi på stor middag.
Det är SACC som ordnar middag och föredrag med Christer Fuglesang och hans fru Lisa. De flyttar ju ifrån Houston till sommaren, så det blir som en avskedsmiddag. De har bott här i Houston i 14 år. Jisses, jag som tyckte att 7 år i Geneve var ganska länge. Deras flyttlass går iallafall till Amsterdam. Undrar vart vårt flyttlass går nästa gång?

Nu har värmen börjat komma tillbaka. Det är skönt. Det har ju varit en rekordkall vinter här med mycket nederbörd.
Men nu känns det att värmen har kommit för att stanna ett tag.
Igår var det så där alldeles lagom varmt. Jag låg ute i solstolen och läste i kjol och linne. Eftersom temperaturen var alldeles lagom så kunde man ju ligga där länge utan att svettas. Jag låg där tills boken var slut.
När jag kom in kunde jag konstatera att solen tar ordentligt även fast man inte svettas. (Som om jag inte visste det förut) Normalt är ju värmen här en begränsande faktor vad det gäller tiden i solen här. Men denna naturliga klocka fanns alltså inte igår. Jag är inte läckert gyllenbrun just nu kan man lugnt konstatera , utan ordentligt rödbränd på bl.a armarna. Väldigt rutinerat måste jag säga:)

Ha det gott

Kram/ Marie

  • Comments(0)//www.texasleander.com/#post125