Leander i Houston, TX

Leander i Houston, TX

Familjen Leander i Houston

Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

Super Bowl

Livet i TexasPosted by Marie Leander 07 Feb, 2010 18:43:18

Just nu pågår finalen i Amerikansk fotboll för fullt. Jag bloggar och tittar på matchen med ett halvt öga. Mest för att kunna säga imorgon att Visst såg jag matchen!
När vi var ute och åkte i eftermiddags så såg vi hur det börjades fyllas upp på alla sportbarer. Skulle nog inte vara lätt att komma in på ett sånt ställe om man försöker nu. Det gäller nog att vara ute i god tid.

Jag hörde på radion för någon dag sedan att det var någon stat som skulle skjuta på skolstarten två timmar i morgon måndag. Detta för att skolbusschaufförerna skulle få sova lite längre. Förra året hade flera skolor fått stänga eftersom så många chaufförer hade sjukskrivit sig.
De berättade också att dagen efter Super Bowl var den dagen på året som hade klart högst sukfrånvaro under hela året i USA.

Nej, nu får jag koncentrera mig på matchen. GO SAINTS!

I morgon börjar photoshopkursen igen.

Vad det gäller vädret har det varit en mellandag idag. Ingen sol, ingen värme och inget regn. På onsdag varnar de för att det finns en liten risk för lite snö.

Ha det gott

Kram / Marie

  • Comments(0)//www.texasleander.com/#post123