Leander i Houston, TX

Leander i Houston, TX

Familjen Leander i Houston

Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

Regn

Livet i TexasPosted by Marie Leander 02 Feb, 2010 11:37:59

Just nu har vi inget väder att skryta hem om. Regn och 10 plusgrader. Men det är klart, till och med ni i Sverige kanske längtar efter sånt väder nu efter den långa kylan och all snön som har kommit.
Men jag vill iallafall ha sol och varmt som det var förra veckan.

Här händer inte så mycket för tillfället. Det är ganska slappt och behagligt.
På fredag kommer Comcast och installerar deras service med tv-internet och telefon. Får se hur det fungerar. Men fungerar det som de lovar kommer det att bli bra. 16 mb/s internet istället för ca 4 mb/s som vi har nu. Totalkostnaden blir också mycket lägre, så vi får hoppas på att det fungerar. Det känns inte helt hundraprocentigt, bara för att det fungerar bra på andra sidan gatan är det ingen garanti att det fungerar här.

Nuförtiden har jag oftast sällskap när jag sitter vid skrivbordet. Men hon tyckte nog det var bättre innan jag städade. Hon gillade att ligga på alla pappershögar som fanns över hela bordet.

På lördag ska vi till veterinäre med henne för att vaccinera och få en allmän koll på henne. Jag fasar för hur det ska gå. När hon började komma in till oss, så fick man bara klappa henne på huvudet. Efterhand har man fått klappa även på ryggen lite grann, men inte för länge. I början var hon också livrädd för alla ljud och plötsliga rörelser och okända männinskor. Hon kommer inte att uppskatta att bli undersökt. Men de vet ju vad de sysslar med , så vi får hoppas att det går bra.

Nu blir det friidrottsgala från Göteborg.

Ha det gott

Kram /Marie

  • Comments(0)//www.texasleander.com/#post121