Leander i Houston, TX

Leander i Houston, TX

Familjen Leander i Houston

Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

Grå dag

Livet i TexasPosted by Marie Leander 20 Jan, 2010 12:44:56

Idag har vi mulet och grått och 22 grader (C). Det är otroligt fuktigt i luften. Fast klockan är halv ett mitt på dagen är det fortfarande blött på marken fast det inte har regnat.

I går hade vi strålande sol och 23 grader, jag njuter vrkligen av värmen nu.
Annat var det för en dryg vecka sedan då vi hade många minusgrader och kalla kalla vindar. Vi frös ute och vi frös nästan lika mycket när vi var inne fast vi hade tjocka tröjor på oss.

Vi har många palmer i vår trädgård i varierande storlek och sort. De gillade inte kylan. De flesta har nog klarat sig fast de ser lite luggslitna ut.
Men för den här stackarn gick det nog sämre tror jag.

Jag har äntligen blivit bättre från min hosta. Det tog nästan 6 veckor innan jag kände mig ok igen. Jag har fortfarade lite hosta kvar, men inget som stör mig något nämnvärt. Men idag är Pär hemma från jobbet pga förkylning, han jobbar hemifrån istället. Jag har fått smyga runt på tå här för att han har suttit i telefonkonferans i många många timmar. Vi får hoppas att han snart är tillbaka på jobbet igen så att jag får lite lugn och ro här :)

Ha det gott

Kram /Marie

  • Comments(0)//www.texasleander.com/#post117