Leander i Houston, TX

Leander i Houston, TX

Familjen Leander i Houston

Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

Menil och kyrka

Livet i TexasPosted by Marie Leander 18 Jan, 2010 17:49:30

Sista heldagen i Houston för Ruben och Bosse ägnade vi oss åt kyrkobesök och museum.

Vi åkte till Norska sjömanskyrkan i Pasadena på förmiddagen. Det visade sig att det skulle vara tre barndop denna dagen, så det var extra mycket folk i kyrkan.
Efter gudstjänsten så bjöds det på fika/lunch. vi hade bestämt oss för att åka in mot stan för att äta där. Men när man såg alla godsaker de dukade fram i kyrkan blev man ganska sugen på att stanna kvar. Men vi drog som sagt vidare till Menil museumet och roade oss där ett par timmar innan vi åkte hemåt. En salladsbuffe blev det ocks på vägen hem.

Erika tog en slappedag hemma denna dagen och roade sig med sin nya dator som vi efter mycket funderande och vånda köpte. Det är inte lätt att veta hur man ska göra. Med dagens kronkurs så är det mycket billigare här än i Sverige för tillfället. Men å andra sidan gäller garantin bara i USA. Så det gäller att man har tur och får en dator som bara tuffar och går och inte behöver lagas. Peppar peppar, än så länge har den fungerat fin fint iallafall.

På måndagen körde jag och Erika ut Bosse och Ruben till flygplatsen. Erika skulle ju stanna till onsdagen.

Tisdagen ägnades åt shopping och onsdagen satt vi som bekant fast i en bilkö i tre timmar, vilket gjorde att Erika missade flyget och vi blev tvugna att köpa nya biljetter till påföljande dag. Men hem kom hon iallafall till slut.

Japp, då har jag äntligen rapporterat för hela vistelsen i Texas för Ruben, Bosse och Erika.

Nu ska jag och Pär snart åka iväg och till Studio movie grill. Det är en bio där man sitter vid bord och tittar på filmen och beställer in mat under tiden filmen pågår.

Innan i dag var vi ute och gick i det fina vädret. En lunch på en uteservering unnade vi oss också.

Det är så gott att kunna sitta ute i t-shirt i mitten av januari. Svårt att tro att vi för drygt en vecka sedan nästan hade -10 grader och iskalla vindar.
Nu njuter vi så mycket vi kan, om några månader börjar det bli för varmt och då vill man inte sitta ute och äta lunch.

Ha det gott

Kram /Marie

  • Comments(0)//www.texasleander.com/#post116