Leander i Houston, TX

Leander i Houston, TX

Familjen Leander i Houston

Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

NHL

Livet i TexasPosted by Marie Leander 18 Jan, 2010 16:59:04

Erika ville förvånande nog väldigt gärna åka och titta på NHL-hockey. Eftersom Houston inte kan stoltsera med något sådant kollade vi upp vad det gick för matcher i Dallas under tiden hon var här. När vi såg att Vancouver skulle gästa Dallas så var det svårt att motstå frestelsen. Så vi beslutade att ta en dagstripp till Dallas för att se när Canucks gav Stars en lektion i ishockey (hoppades vi på iallafall.)

Det tar 4 timmar att åka till Dallas hemifrån oss om trafiken inte ställer till några problem. Egentligen en lite för lång resa för en dagstripp. Men vad gör man inte för att få se lite livehockey:)

Ruben valde att stanna hemma och titta på matchen på tv istället.

.......................Dallas i sikte. Ganska likt Houston på många sätt.........................

..............................................American Airlines arena.....................................

.........Publiken gör sig redo för matchen genom att läsa Dallas programtidning.....

Arnenan är ganska stor och vi satt ganska högt uppe. Det gäller att inte lida av höjdskräck eller att råka snubbla, för det är lutar brant neråt.

Hemmalaget gör entre. Men jag måste säga att domarna uppträdde lite konstigt här i Dallas. Kolla in domaren på bilden nedan..

Och kolla in den här domaren! Visste inte att domarna använde klubba. Ett tag stod han och slog klubban i isen som om han ville ha en pass.

Vi hejar som bekant på Vancouver Canucks. Det gjorde nog inte killen på bilden nedan. Men jag tycker att det var en ganska fyndig skylt.

Lite slagsmål bjöds det på försås.

Vancouver vann matchen och svenskarna i båda lagen skötte sig bra. Så vi var nöjda och glada över resultatet. Ja, alla utom Bosse förstås som höll på Dallas.

Efter matchen tog vi en kort promenad innan vi satte oss i bilen för att åka tillbaka till Houston.

Lite fiffgt tycker jag. Polisens mobila utsiktstorn på en av de stora parkeringarna som fanns i anknytning till arenan.

På en parkering fanns även en bajamaja. Bäst att passa på att göra ett besök innan hemresan börjar.

Hej då, ha det gott

Kram /Marie

  • Comments(0)//www.texasleander.com/#post115