Leander i Houston, TX

Leander i Houston, TX

Familjen Leander i Houston

Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

Ridning

Livet i TexasPosted by Marie Leander 16 Jan, 2010 13:50:18

På nyårsdagen gav vi oss iväg till Cypress Trails. Erika, Pär och Bosse skulle ge sig ut och rida en timme. Jag följde med med avstod från ridningen denna gången också. Jag tycker att dt är lite väl mycket pengar att lägga på något man inte är särskilt intresserad av.

Cypress trails är ett ganska charmigt ställe där en del hästar går lite som de vill. Den här kusen stod på den enda lediga parkeringsplatsen och var inte särskilt pigg på att flytta sig. Till slut flyttade han sig så myckat att vi kunde parkera iallafall. Men han ville gärna kolla in vem det var som kom till hans gård.

...................................................Cypress Trails......................................................

Vi fick vänta ganska länge innan hästarna var klara för att ge sig ut. Under tiden fick Bosse hålla i denna kusen medan ryttaren sprang omkring och sysslade med något annat.

Men til slut kom de upp på hästarna.

.............................................Bosse redo att ge sig iväg.....................................

.......................................................Erika likaså........................................................

Pär behövde lite hjälp med justeringarna. Kolla in Pärs ben! Damen bad honom sträcka fram benet så att hon kund justera stiglädret. Då sträckte Pär fram båda benen och satt och balanserade på hästryggen. Såg ganska ostadigt ut, tur att hästen inte bestämde sig för att röra på sig.

Pär redo för att ge sig iväg. Dock var hästen inte riktigt redo ännu. Lite mat innan promenaden tyckte den att den kunde unna sig.

Till slut kom de iväg iallafall. Som ledare fick de en äldre svensk herre. Lite otroligt, ingen hade sagt att vi var svenskar och så lyckades de para ihop oss med en svensk ledare.

De fick även sällskap av två amerikaner och ytterligare en ledare. Den andra ledaren var en ung jockey från Mexico. Efter en stund frågade svensken om det var någon som vill rida lite fortare. Erika ville det förstås. Då fick hon hänga på mexicanen ut på en egen tur. Han frågade om hon ville galoppera, och det vill hon förstås. Han satt av i den snabbaste galopp Erika någonsin ridit. Hon hängde på och när de kom tillbaka var det svårt att avgöra vem som var lyckligast, Erika eller Alex. De sken som solar båda två. Det är nog inte så ofta han får galloppera i fri fart på dessa turridningar. Erika var mycket välkommen tillbaka och rida ut med honom igen.

Nu ska jag iväg och hämta Pär på flygplatsen. Han har varit i Tysklad en vecka.

Ha det gott

Kram /Marie

  • Comments(0)//www.texasleander.com/#post114